Bedrijfsuitje: Workshops voor teams

Inmiddels hebben diverse bedrijven meegedaan aan een team of bedrijfsuitje waaronder de Gemeente Amersfoort team Ruimtelijke Ontwikkeling en Gemeente Amersfoort gemeenteraadsleden, Zen.nl uit Amersfoort, Basisschool uit Hilversum, bedrijfsonderdeel van de Rabobank, Alfam, NeBuTransport, Movisie uit Utrecht, Vakgroep Latijn en Grieks, Huisartsenopleiding VUmc en AMC, Ahold-Delhaizze, Huisartsenpraktijk Corlaer Nijkerk, Vereniging Eigen Huis.

 

 

Een aantal reacties:

" Nice and original. Greet activity and location"

" Greet way to work together on something creative"

" Very well structured and beautiful end result"

" Very nice! It is wonderful to see such a collaborative end result!"

" We hebben het als heel supertof ervaren! Het was leerzaam en leuk tegelijk."

" ik heb een middag 'out of the box' gedacht en aan het schilderen gegaan. Iets wat ik nooit heb gedaan of zou doen, maar de middag was fantastisch. Ik heb ontdekt dar ik iets van een talentje heb 😊."

" We konden lekker onszelf zijn en we hebben veel geleerd. ook nog een lekker wijntje op tafel dus we hadden een toffe, gezellige middag."

Teamworkshops

Wil je met je team een nieuwe ervaring opdoen, elkaar beter leren kennen of gewoon ontspannen in een andere setting? Meesterwerken op Maat biedt drie boeiende workshops voor teams, waarbij samenwerking en creativiteit centraal staan.

 

1) Workshop: Een gezamenlijk schilderij maken

In deze workshop creëert het team gezamenlijk één groot schilderij van losse houten tegels. De uitdaging ligt in het creëren van een samenhangend geheel, waarbij de tegels op elkaar afgestemd moeten worden. Ontdek de mogelijkheden om binnen het team af te stemmen en ontvang handige tips om tot een harmonieus schilderij te komen. Het effect van een groot gezamenlijk schilderij is verrassend leuk voor het team; elke tegel draagt bij aan het geheel, terwijl je toch je eigen bijdrage herkent.

 

2) Workshop: portretten van het team

Geïnspireerd door Picasso en andere kubisten, zal elk teamlid zijn eigen portret schilderen. Maar dit is niet zomaar een portret; andere teamleden zullen het portret aanvullen, veranderen en beïnvloeden. Sta open voor wat anderen willen toevoegen aan jouw portret en ontdek wat jij kunt toevoegen aan andermans portret. Dit persoonlijke en interactieve proces zorgt voor een unieke ervaring en versterkt de band binnen het team.

 

3) Workshop: Maak je eigen compositie met Mondriaan

Elk teamlid zal op zijn eigen unieke manier een foto of afbeelding abstraheren, geïnspireerd door de stijl van Mondriaan. Ontdek hoe iedereen op zijn eigen manier te werk gaat en laat je creativiteit de vrije loop. Zelfs als je niet van schilderen houdt of denkt dat je niet creatief bent, laat je je lef zien door deel te nemen aan deze workshop.

 

4) Workshop: de Bob Ross ervaring

Geïnspireerd door de legendarische Bob Ross, bieden we een boeiende workshop waar elke deelnemer de kans krijgt om in zijn kenmerkende stijl te schilderen. Na het ontvangen van handige tips over hoe Bob Ross schildert, gaan de deelnemers aan de slag om hun eigen meesterwerk te creëren. De stijl van Bob Ross leent zich uitstekend voor zowel het maken van een gezamenlijk schilderij als het individueel creëren van kunstwerken op canvasdoeken.

 

Locatie:

Atelier op de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort. Op uw locatie is ook mogelijk, maar dan worden buiten Amersfoort reiskosten in rekening gebracht.

 

Extra Opties:

Vergaderruimte op het klooster zelf kan bijgeboekt worden, inclusief voorzieningen zoals een beamer en WiFi. Lunch, borrel en diner (alleen op donderdag- en vrijdagavond) kunnen ook verzorgd worden door La Cantina.

 

Verras je team en stimuleer samenwerking en creativiteit met onze inspirerende workshops! Neem contact op via [contactgegevens] om te reserveren of voor meer informatie.

.

It is possible to have the workshops in English. Please contact Mirjam about the possibilities.

 

 

 

Kosten creatieve en culinaire teamdag:

 

                                            Gehele dag / Middag:

- 6 personen:                   €130 p.p. / €100 p.p.

- 6-12 personen:             €115 p.p. / €85 p.p.

- 13-20 personen:           €110 p.p. / €80 p.p.

- 21-30 personen:             €95 p.p. / €70 p.p.

- 31-40 personen:             €75 p.p. / €60 p.p.

- 41-50 personen:             €55 p.p. / €45 p.p.

- Vanaf 50 personen:       €49 p.p. / €39 p.p.

 

* Prijzen zijn vanaf prijzen en zijn inclusief lunch, workshop, hapje en drankje/borrel.

* Lunch betekent broodjes en soep of salade en is inclusief één drankje.

* Borrel is één drankje en een hapje. (Meerdere drankjes zijn op eigen rekening.)

 

 

Ontmoet je team!

"Alles wordt uitgedrukt door middel van een relatie. Kleur kan alleen bestaan door andere kleuren, dimensies door andere dimensies, positie door andere posities die ertegen zijn. Dat is waarom ik relatie als het belangrijkste beschouw." 

Piet Mondriaan

"Iedereen kijkt met veel plezier terug op de workshop. Wij hebben zelfportretten gemaakt en mochten elkaars portret aanvullen. 
Er was een sfeer van rust en goede gesprekken maar ook humor. De docent stelt iedereen op haar/zijn gemak. Deze workshop is echt een aanrader: zowel wat betreft de inhoud als de mooie omgeving van het atelier!" Reactie van Kris Gielink n.a.v. de workshop Portretten van het team.

Een gezamenlijk schilderij maken

Een gezamenlijk meesterwerk door een team van Gemeente Amersfoort
Een gezamenlijk meesterwerk door een team van Gemeente Amersfoort

Workshopdetails:

 

1. Gezamenlijk creëren: Het team werkt samen aan het schilderen van losse houten tegels, waarbij elke deelnemer zijn eigen bijdrage levert aan het geheel.

 

2. Samenhangend geheel: Leer hoe je de tegels op elkaar kunt afstemmen om tot een harmonieus schilderij te komen dat de creativiteit van het hele team weerspiegelt.

 

3. Creatieve samenwerking: Ontdek hoe het samenwerken aan een gezamenlijk kunstwerk de teamgeest versterkt en bijdraagt aan een gevoel van verbondenheid.

Portretten van het team


Workshopdetails:

 

 

1. Schilderen van persoonlijke portretten: Elk teamlid zal zijn eigen portret schilderen op canvas, waarbij de stijl van Picasso en kubisten als inspiratie dient.

 

2. Interactief proces: Andere teamleden zullen het portret aanvullen, veranderen en beïnvloeden, waardoor een uniek en collaboratief kunstwerk ontstaat.

 

3. Persoonlijke expressie: Sta open voor creatieve input van anderen en ontdek nieuwe manieren om jezelf en je teamleden uit te drukken door middel van kunst.

De Bob Ross ervaring


Workshopdetails:

 

1. Stijl van Bob Ross: Ontvang tips en instructies over hoe Bob Ross schilderde en leer zijn kenmerkende technieken toe te passen.

 

2. Gezamenlijk schilderij of individuele doeken: Kies ervoor om samen te werken aan één groot schilderij, waarbij elke deelnemer een deel bijdraagt in de stijl van Bob Ross. Of maak individuele schilderijen op canvasdoeken, waarbij elke deelnemer zijn eigen interpretatie van de stijl van Bob Ross kan laten zien.

 

3. Ontspannen Sfeer: Geniet van een ontspannen en gezellige sfeer terwijl je samen met je team creatief bezig bent en de magie van het schilderen als Bob Ross ervaart.


je eigen compositie maken met Mondriaan

Workshopdetails:

 

1. Stap in de wereld van abstracte kunst: ontdek de unieke stijl van Mondriaan tijdens deze boeiende workshop.

 

2. Ieder een eigen foto: elke teamlid krijgt de kans om op zijn eigen unieke manier een foto of afbeelding te abstraheren, geïnspireerd door de kenmerkende stijl van

 

3. Ontdek hoe iedereen op zijn eigen manier te werk gaat; laat je creativiteit de vrije loop. Zelfs als je niet van schilderen houdt of denkt dat je niet creatief bent, wordt aangemoedigd om deel te nemen en je lef te tonen.

 

"We hebben met ons bedrijf een enorm leuke sessie gehad met Mirjam. De sessie was goed voorbereid en de begeleiding was top. Het resultaat mag er ook zeker wezen. Een echte aanrader."

Tim van Kleef van RADAR-Advies (gezamenlijk schilderij)

 

Een creatieve en culinaire dag

Geheel verzorgde teambuildingdag op het Eemklooster in Amersfoort.

 

Trakteer je team op een inspirerende en ontspannen dag vol teambuildingactiviteiten op het prachtige Eemklooster in Amersfoort. Hieronder vind je het programma en de kosten voor een onvergetelijke dag samen:

 

Inhoud programma:

 * Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers op mooie locatie op het Eemklooster 

* Vergaderruimte / open ruimte / eigen invulling in Serre /Aula van het Eemklooster beschikbaar (ochtend of middag)

 *Lunch bij La Cantina of in het atelier van Meesterwerken op Maat / op de locatie zelf*

 *Een wandelroute door de kloostertuin (1,2 km)

* Teamworkshop naar keuze bij Meesterwerken op Maat (dit kan ook in de ochtend)

*Borrel in atelier,  bij La Cantina* (alleen mogelijk op donderdag of vrijdag) of restaurant Novice**.


Aanvragen informatie team-workshops

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.