Creatieve workshops en cursussen

Naast de bekende reeks WorkshopsMeesterwerken biedt Meesterwerken op maat ook regelmatig nieuwe workshops of cursussen. Een schilderworkshop met een specifiek thema kan een volgende workshop zijn. Of de uitdagende cursus Art-up! die jou centraal stelt in kunst maken.

Basiscursussen

De basisbeginselen van tekenen en schilderen; perspectief, verhoudingen en het gebruiken van diverse soorten teken- en schildermaterialen. Deze cursus is er, naast de dagcursus, ook als een twee keer zesdelige avondcursus bij het onderdeel Meesters & Technieken. Deel 1 start dinsdagavond 20 september.

Met schoonhoven

Maak zo'n waanzinnig werk zoals Jan Schoonhoven dat deed; een #-D schilderij waarbij je patronen weergeeft door middel van vormen, lijnen en diepte. Deze cursus start vrijdagmiddag 25 november.


Art-Up! classes

In deze cursus ga je aan de slag met het maken van jouw eigen kunst. Je wilt zelf vormgeven en op gang gebracht worden in de beeldende vormgeving. Daarvoor heb je tools nodig. Je leert kunst niet uit een boekje. Het is de kunst om te DOEN. Met creatieve opdrachten wordt jij in een flow gezet!  

Deel 1 start op donderdag 6 oktober.

Deel 2 start op donderdag 29 september.

Meesters & technieken


Schilderen.

In deze 12-delige cursus krijg je les in verschillende soorten materialen en technieken, maar ook in het ontwerpen van een eigen schilderij. Je leert gebruik te maken van een goede compositie, het inzetten van kleur en het maken van zowel concrete als abstracte schilderijen.

 

Deze lessenreeks start dinsdag 10 januari (12 lessen)