Creatieve workshops en cursussen

Naast de bekende reeks WorkshopsMeesterwerken biedt Meesterwerken op maat ook regelmatig nieuwe workshops of cursussen. Een schilderworkshop met een specifiek thema kan een volgende workshop zijn. Of de uitdagende cursus Art-up! die jou centraal stelt in kunst maken.

Met schoonhoven

Maak zo'n waanzinnig werk zoals Jan Schoonhoven dat deed; een 3D schilderij waarbij je patronen weergeeft door middel van vormen, lijnen en diepte. De cursus is een weekendworkshop. Van vrijdag t/m zondagochtend 10 -12 november 2023


Foto schilderen

In deze cursus ga je aan de slag met (je eigen) foto's. Je leert niet fotorealistisch te schilderen maar juist met diverse vormen van expressieve, impressionistische en abstracte technieken te schilderen. De foto geeft richting aan het schilderproces. Je leert veel technieken en materialen te gebruiken en werkt op verschillende ondergronden. 

 

Deze lessen starten dinsdag 10 oktober 2023  van 19.15 - 21.30

Vrij werken

In deze lessen van Meesters & Technieken krijg je de vrijheid om met diverse soorten materialen te werken aan jouw ideeën. Je kunt instructies ontvangen over de volgende materialen; klei, gips, karton, schilder- en tekenmaterialen. De lessen zijn opgebouwd aan de hand van individuele vragen. De ontwikkeling van jouw creatieve proces is de leidraad voor de 8 lessen.

 

Deze lessen starten vrijdagmiddag 13 oktober van 14.00 - 16.30