Creatieve workshops en cursussen

Naast de bekende reeks WorkshopsMeesterwerken biedt Meesterwerken op maat ook regelmatig nieuwe workshops of cursussen. Een schilderworkshop met een specifiek thema kan een volgende workshop zijn. Of de uitdagende cursus Art-up! die jou centraal stelt in kunst maken.

En tot slot de unieke kans om je eigen tijdelijke gedeelde atelier te hebben bij Je eigen proeftuin.

Copycats

Een leuke en technische cursus van 7 weken waarbij je oefent met schilderen door het namaken van meesterwerken. Je krijgt elke les een techniek of vaardigheid uitgelegd. 

Met Schoonhoven

Deze 4-delige cursus haalt zijn inspiratie uit het werk van Jan Schoonhoven. Je krijgt een frame waarbinnen je een patroon of onderwerp naar voren brengt. Je maakt je eigen wandobject.


Art-Up! 3-D

Een cursus van 6 weken waarin je leert te spelen met materiaal.

Art-Up! betekent bij Meesterwerken op Maat dat je de kunst in jezelf naar boven laat komen. Kunst betekent in dit geval; vormgeven!

 In deze cursus krijg je elke week een opdracht/oefening waar je de hele les aan werkt en maak je gebruik van het materiaal van die week.

Je Eigen proeftuin

Ben je zover om zelfstandig te werken maar ontbreekt jou de ruimte? Ben je cursist (geweest) van Meesterwerken op Maat, dan kan je voor 3 maanden het atelier zelfstandig gebruiken op een vast dagdeel in de week!