Creatieve workshops en cursussen

Naast de bekende reeks WorkshopsMeesterwerken biedt Meesterwerken op maat ook regelmatig nieuwe workshops of cursussen. Een schilderworkshop met een specifiek thema kan een volgende workshop zijn. Of de uitdagende cursus Art-up! die jou centraal stelt in kunst maken.

Basiscursussen

De basisbeginselen van tekenen en schilderen; perspectief, verhoudingen en het gebruiken van diverse soorten teken- en schildermaterialen. Deze cursus is er zowel als dagcursus als een achtdelige middagcursus. 


Art-Up! lessen

In deze cursus ga je aan de slag met het maken van jouw eigen kunst. Je wilt zelf vormgeven en op gang gebracht worden in de beeldende vormgeving. Daarvoor heb je tools nodig. Je leert kunst niet uit een boekje. Het is de kunst om te DOEN. Met creatieve opdrachten wordt jij in een flow gezet!  DEZE LESSEN ZITTEN VOL

CopyCats

In deze acht lessen krijg je technieken van aquarel, olieverf en acryl welke we toepassen binnen het maken van twee eigen schilderijen (en een hoop proefjes) aan de hand van bekende schilderijen. We dompelen ons onder in het kopieëren  van beroemde meesterwerken.


Met Schoonhoven

Maak een 3-D wandobject zoals Schoonhoven dat deed, of wijk er van af. Onderzoek de materialen karton, papier-maché, gesso en acrylverf.  

De 5-delige lessenreeks start op 29 april 2022.

De weekendcursus is op 23/24 april 2022