Creatieve workshops en cursussen

Naast de bekende reeks WorkshopsMeesterwerken biedt Meesterwerken op maat ook regelmatig nieuwe workshops of cursussen. Een schilderworkshop met een specifiek thema kan een volgende workshop zijn. Of de uitdagende cursus Art-up! die jou centraal stelt in kunst maken.

En tot slot de unieke kans om je eigen tijdelijke gedeelde atelier te hebben bij Je eigen proeftuin.

Meesters & Technieken

Een leuke en technische cursus van 5, 8 of 13 weken waarin je leert met onder andere inkt, houtskool en olieverf te werken aan de hand van stap voor stap instructies, gerichte opdrachten en creatieve opdrachten.

Brutaalkunst

Deze 8-delige creatieve cursus laat je kijken naar straatkunst en de Art-brut stroming van de vorige eeuw. Je maakt kunst zonder de grote K. In deze cursus is de kunst spannend, grappig en expressief. DEZE CURSIS IS GEANNULEERD.


Art-Up! lessen

Art-Up! betekent bij Meesterwerken op Maat dat je de kunst in jezelf naar boven laat komen; je gaat vormgeven vanuit jouw eigen inspiratiebronnen. In het najaar start weer een cursus voor nieuwelingen; alles met 2D materialen, inclusief fotografie!

Je Eigen proeftuin

Ben je zover om zelfstandig te werken maar ontbreekt jou de ruimte? Ben je cursist (geweest) van Meesterwerken op Maat, dan kan je voor 3 maanden het atelier zelfstandig gebruiken op een vast dagdeel in de week!