Docenten

Bij Meesterwerken op Maat krijg je les van meesters (M/V) die getalenteerd zijn hun hun discipline en het geweldig leuk vinden jou te inspireren en centraal te zetten in het opdoen van positieve kunstervaringen.

Mirjam ter Maat

 

Docent Kunst en beeldend kunstenaar. Eigenaar van Meesterwerken op Maat

 

Begin 2017 ben ik begonnen met het opzetten van creatieve workshops met beroemde meesterwerken. Inmiddels zijn er ook cursussen en dagworkshops bijgekomen en werk ik het najaar 2021 samen met  andere talenten! 

Mijn lesmethode binnen Meesterwerken op Maat richt zich op het vinden van plezier, voldoening en jezelf ontwikkelen door het werken met kunst. Laat kunst vooral vóór je werken! 

Naast kunstdocent werk ik als vaktherapeut bij Denk-beeldend.

 

Tamar Rozenblat

 

Beeldend kunstenaar en kunstdocent. Workshopgever MW XL, teamworkshops en zomerprogramma 2023.

 

Samen met Mirjam heb ik op de Breitneracademie gezeten (HKA) in Amsterdam gezeten. Ik exposeer regelmatig en soms organiseer ik kunstprojecten als curator/medecurator. Mijn werken zijn in te delen in series.

De thematiek is veelal de zoektocht naar onze verbinding met de onzichtbare wereld, oftewel de meerdere dimensies van ons bestaan.

Als kunstenaar en docent vind ik het onderzoek en het experimenteren net zo belangrijk als het eindresultaat.

Daar zit namelijk zo veel plezier en inspiratie in. Ik wil als docent iedere deelnemer de ruimte bieden om zich in eigen tempo te ontwikkelen.

Lianne ter Maat

Autonoom fotograaf en docent fotografie bij IsZo. Workshopgever zomerprogramma 2023

 

 

In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Fotoacademie als autonoom fotograaf. In de foto's die ik maak werk ik veel met papier, inkt, verf, water, glas en licht. Omdat ik graag mijn enthousiasme voor fotografie over wil dragen geef ik sinds het najaar van 2020 ook cursussen. "In deze cursussen leer je een eigen stijl ontwikkelen. Mijn doel is om jou een leuke en inspirerende cursus te geven waarbij je groeit als fotograaf, op technisch vlak maar zeker ook op conceptmatig vlak. "

  

Marnix van den Berg

 

Streetart-kunstenaar. Workshopgever zomerprogramma 2023.

 

Marnix van den Berg maakt tapeart sinds 2010. Hij maakt zijn urban art in zijn studio in Amersfoort en de publieke ruimte. Sinds 2022 geeft hij ook workshops aan jongeren en volwassenen. Hij werkt daarbij veelal van grof naar fijn: een lijnenspel creeren vanuit een idee of schets en daarna steeds meer contrast en unieke, persoonlijke details toevoegen. Zijn werk is te vinden op streetart_that_sticks (instagram)

 

Tapeart is binnen Nederland nog steeds een zeer originele vorm van streetart. Het ontstond in de jaren 60 van de vorige eeuw in steden als Berlijn en New York. Oorspronkelijk was het vooral een  tegenreactie op de wijdverspreide graffiti. Sinds 1995 wordt tapeart echter steeds meer gebruikt in scholen, buurtcentra en zorg-instellingen. Tegenwoordig hebben ook musea en grote bedrijven steeds meer interesse in tapeart en ontstaan grootschaliger kunstprojecten en co-creaties.

Ute Veldkamp

 

Beeldend kunstenaar. Workshopgever zomerprogramma 2023.