Docenten

Bij Meesterwerken op Maat krijg je les van meesters (M/V) die getalenteerd zijn hun hun discipline en het geweldig leuk vinden jou te inspireren en centraal te zetten in het opdoen van positieve kunstervaringen.

Mirjam ter Maat

 

Docent Kunst en beeldend kunstenaar. Eigenaar van Meesterwerken op Maat

 

Begin 2017 ben ik begonnen met het opzetten van creatieve workshops met beroemde meesterwerken. Inmiddels zijn er ook cursussen en dagworkshops bijgekomen en werk ik het najaar 2021 samen met  andere talenten! 

Mijn lesmethode binnen Meesterwerken op Maat richt zich op het vinden van plezier, voldoening en jezelf ontwikkelen door het werken met kunst. Laat kunst vooral vóór je werken! 

Naast kunstdocent werk ik als vaktherapeut bij Denk-beeldend.

 

Tamar Rozenblat

 

Beeldend kunstenaar en kunstdocent. Workshopgever MW XL; Af Klint en teamworkshops 

 

Samen met Mirjam heb ik op de Breitneracademie gezeten (HKA) in Amsterdam gezeten. Ik exposeer regelmatig en soms organiseer ik kunstprojecten als curator/medecurator. Mijn werken zijn in te delen in series.

De thematiek is veelal de zoektocht naar onze verbinding met de onzichtbare wereld, oftewel de meerdere dimensies van ons bestaan.

Als kunstenaar en docent vind ik het onderzoek en het experimenteren net zo belangrijk als het eindresultaat.

Daar zit namelijk zo veel plezier en inspiratie in. Ik wil als docent iedere deelnemer de ruimte bieden om zich in eigen tempo te ontwikkelen.

Marnix van den Berg

 

Streetart-kunstenaar. Workshopgever Tapeart.

Marnix maakt tapeart sinds 2010. Hij maakt zijn urban art in zijn studio in Amersfoort en de publieke ruimte. Sinds 2022 geeft hij ook workshops aan jongeren en volwassenen. Hij werkt daarbij veelal van grof naar fijn; een lijnenspel creëren vanuit een idee of schets en daarna steeds meer contrast en unieke persoonlijke details toevoegen. Zijn werk is te vinden op streefart_that_sticks (Instagram)

 

 

Ute Feltkamp

 

Kunstzinnig maker. Workshopgever MW XL; Hockney

 

In Duitsland heb ik pedagogiek en kunstzinnige vorming gestudeerd. Kunst is voor mij een levenselixer. Ik geniet er van wanneer ik er naar kijk maar vooral bij het maken van tekeningen of kunstzinnige objecten. Ik laat me graag uitnodigen  door interessant materiaal, vind het maakproces een feest en ben vaak verrast over de resultaten. Dit driedelige plezier gun ik iedereen. In de workshop hoop ik mijn enthousiasme maar ook het 'weten hoe' door te kunnen geven.