Docenten

Bij Meesterwerken op Maat krijg je les van meesters (M/V) die getalenteerd zijn hun hun discipline en het geweldig leuk vinden jou te inspireren en centraal te zetten in het opdoen van positieve kunstervaringen.

Mirjam ter Maat

 

Docent Kunst en beeldend kunstenaar. Eigenaar van Meesterwerken op Maat

 

Begin 2017 ben ik begonnen met het opzetten van creatieve workshops met beroemde meesterwerken. Inmiddels zijn er ook cursussen en dagworkshops bijgekomen en werk ik het najaar 2021 samen met  andere talenten! 

Mijn lesmethode binnen Meesterwerken op Maat richt zich op het vinden van plezier, voldoening en jezelf ontwikkelen door het werken met kunst. Laat kunst vooral vóór je werken! 

Naast kunstdocent werk ik als vaktherapeut bij Denk-beeldend.

 

Elco van Dijk

 

Grafisch Vormgever, mediavormgever, grafffiti/illustraties. Docent MW XL; Banksy en Art-Up!dag Typografie.

 

Elco heeft de kunst van vormgeven in zich; in een ver verleden gaf hij Amersfoort en omgeving kleur met zijn graffiti. Het was ook in die tijd dat hij zich liet scholen in grafisch ontwerp, illustratie en art-direction. In zijn werk als creatief strateeg en merkenmaker richt hij zich op succesvolle marketing voor bedrijven en gebruikt hij zijn skills voor logo’s en reclame uitingen. En buiten kantoor uren... tekent hij er op los.

 
“Reclame maken mag ik graag vergelijken met Graffiti kunst,

je schrijft je naam immers opvallend en op zoveel mogelijk plekken."

 

 

 

Lianne ter Maat

Autonoom fotograaf. 

Verzorgde in het najaar van 2021, 3 lessen bij de cursus Art-Up! 

 

In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Fotoacademie als autonoom fotograaf. In de foto's die ik maak werk ik veel met papier, inkt, verf, water, glas en licht. Omdat ik graag mijn enthousiasme voor fotografie over wil dragen geef ik sinds het najaar van 2020 ook cursussen. "In deze cursussen leer je een eigen stijl ontwikkelen. Mijn doel is om jou een leuke en inspirerende cursus te geven waarbij je groeit als fotograaf, op technisch vlak maar zeker ook op conceptmatig vlak. "

  

Tamar Rozenblat

 

Beeldend kunstenaar en kunstdocent. Workshopgever MW XL; Etel Adnan

 

Samen met Mirjam heb ik op de Breitneracademie gezeten (HKA) in Amsterdam gezeten. Ik exposeer regelmatig en soms organiseer ik kunstprojecten als curator/medecurator. Mijn werken zijn in te delen in series.

De thematiek is veelal de zoektocht naar onze verbinding met de onzichtbare wereld, oftewel de meerdere dimensies van ons bestaan.

Als kunstenaar en docent vind ik het onderzoek en het experimenteren net zo belangrijk als het eindresultaat.

Daar zit namelijk zo veel plezier en inspiratie in. Ik wil als docent iedere deelnemer de ruimte bieden om zich in eigen tempo te ontwikkelen.

Mascha Hornsveld

 

Beeldend kunstenaar. Werkplaatsassisent van de Art-Up!werkplaats op zondag.

Ik ben opgeleid als theatervormgeefster aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht (HKU). Met decors, kostuums en lichtontwerpen heb ik menig ruimte getransformeerd. Ik vind het mooi als kunst een beleving is waar je letterlijk in kan stappen. Inmiddels heb ik het werken met theatergroepen achter me gelaten en ben ik autonoom kunstenaar. Ik combineer beeldende kunst met performances. Dans is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Dans is een fijne manier om in een flow te komen.  

 

"Wat een mens nodig heeft is een vrije ruimte om te spelen en niet bezet te zijn door rompslomp en bijzaken. Als het eenvoudig en moeiteloos gaat zal je wel op de goede weg zitten."