Reviews van andere cursisten

Like ons op Facebook!

Gastenboek

Vul in bij website:  www.meesterwerkenopmaat.nl

Commentaren: 18
 • #18

  Annejet (dinsdag, 23 november 2021 05:28)

  Samen hebben wij een middag duo painting gedaan bij meesterwerk op maat! Het was een gezellige middag en leuk om samen met een painting bezig te zijn :-)
  Terwijl je aan het schilderen bent krijg je een lekker sapje en lunch aangeboden!
  Alles bij elkaar maakte het een top middag. Zowel creatief als echt gezellig

 • #17

  Hiltje (maandag, 01 november 2021 09:22)

  Ik volgde een workshop over Rothko en had een leuke dag en ook nog eens een resultaat waar ik best blij mee ben.
  De aanpak van de workshop vond ik prettig: een korte uitleg over de schilder en zijn techniek en daarna vooral zelf aan de slag. De schilderervaring van de aanwezigen was divers en volgens mij kon iedereen vanuit zijn eigen niveau aan de slag. Ikzelf ben een beginner.
  Wat me aansprak was dat we na de eerste ronde gezamenlijk elkaars werk bekeken en onze indrukken en ideeën voor het vervolg gaven. Met nadrukkelijk de insteek dat je zelf bepaalt wat je wel of niet meeneemt van elkaars feedback. En daarnaast vond ik het ook fijn dat we, als we dat wilden, van Mirjam ook tips kregen over de techniek om een bepaald doel te bereiken. En aan het einde van de workshop bekeken we ook weer elkaars eindresultaat. Leuk om te zien hoe iedereen op zijn eigen wijze aan de slag was gegaan.
  De workshopruimte en de lunch vond ik overigens ook helemaal goed!

 • #16

  Giny (vrijdag, 22 oktober 2021 20:02)

  Voor de cursus had ik wel iets aan aquarel gedaan, maar de cursus heeft me geleerd, hoeveel mogelijkheden deze techniek biedt. De aquarellen van Turner en Cézanne waren voor mij inspirerend, met een hoge moeilijkheidsgraad maar jij hebt me geholpen om de uitdaging aan te gaan. De opdrachten waren origineel en erg leerzaam. Na elke les kwam ik weer extra gemotiveerd thuis, en had eigenlijk zin om de hele nacht door te werken!

 • #15

  Marieke (donderdag, 21 oktober 2021 12:47)

  Een leuke cursus waarin het experimenteren met aquarel (met andere materialen) centraal stond. Bij het experimenteren werd steeds gekeken naar werken van grote meesters. Dat vond ik echt een meerwaarde van de cursus. Het waren voor mij leuke en ontspannende avonden in een drukke periode (thuis en op mijn werk). Ik ben weer geïnspireerd en probeer er meer tijd voor vrij te maken! (Meegedaan met Meesters & Technieken; inkt &aquarel)

 • #14

  Marja Broers (dinsdag, 05 oktober 2021 16:23)

  Wat een ontzettend leuke inspirerende middag! Wat een gaaf idee! We hebben allemaal iets moois gecreëerd!

 • #13

  Myrthe Broers (dinsdag, 05 oktober 2021 14:50)

  Wat een feest was om les te krijgen van Mirjam! Eerst was ze al ontzettend enthousiast in het Mondriaanhuis met allerlei prikkelende vragen. Daarmee was de leuke toon gezet. Daarna in de middag naar haar atelier voor een "eigen" Mondriaan. We kregen uitleg hoe we het aan moesten passen en kwamen toch echt heel erg ver in 1 middag. Wat ontzettend leuk dat je van een foto zo'n abstract schilderij kan maken! Al met al een super bedrijfsuitje die voor iedereen toegankelijk was!

 • #12

  inge (dinsdag, 14 september 2021 14:39)

  Zaterdag de basiscursus schilderen gedaan. Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open. Echt de basis die je moet weten, wanneer je wilt gaan schilderen, zoals de opzet, welke kwast en penselen en, heel belangrijk, het mengen van kleuren. We konden er geen genoeg van krijgen... Wel jammer dat ik te laat was voor de basis tekenen... misschien volgend jaar?

  Mirjam, dankjewel!!
  Ik heb van de cursus genoten en een hoop geleerd en kom graag nog een keer voor een volgende workshop of cursus.

 • #11

  Ria (maandag, 13 september 2021 21:37)

  Ik heb de basiscursussen erg leuk en leerzaam gevonden. De rust waarmee je alles doet en de omgeving, waarin we verbleven vond ik heerlijk. Ik ga zeker thuis nog verder met een en ander.
  Ik kom ook vast nog een keer een workshop doen.

 • #10

  Michael Kornmann (donderdag, 20 december 2018 21:30)

  Ik heb nu al een aantal cursussen en workshops gevolgd bij Mirjam. Het waren hele leuke en leerzame lessen! Ben door de lessen anders gaan kijken naar kunst. Mirjam begeleid je heel goed met het maken van je eigen kunstwerk, waarbij ze je vooral stimuleert op je eigen intuïtieve en creatieve gedachten.

  Heel erg bedankt Mirjam!
  Ik kom zeker nog een cursus/workshop volgen.

 • #9

  elly van tol (zondag, 16 september 2018 21:55)

  Gisteren een dag bezig geweest met William Turner, schilderen met gevoel en emotie, veel tips en trucks gekregen, waardoor ik meer uit mezelf kon halen, en een mooi resultaat heb gemaakt. Inspirerend, en voor iedereen goed te doen, een fijne ontvangst, en hulp waar nodig, en met respect voor elkaar! Super......dus meteen volgende week weer een cursus geboekt!

 • #8

  Hedi (donderdag, 13 september 2018 11:16)

  Onlangs heb ik de basiscursus tekenen en schilderen gevolgd en het smaakte naar meer. Ik kreeg te maken met allerlei materialen, technieken, verhoudingen waarover uitleg werd gegeven en mee geoefend kon worden. Het tekenen met houtskool vond ik echt heel gaaf. Toen een lekkere lunch genuttigd en 's middags weer door met het schildersvak. Alleen dat mengen van kleuren is al een vak apart zeg! We mochten ons nog even wagen aan een meesterwerk wat natuurlijk erg spannend was, maar het resultaat viel niet tegen.
  De dag vloog om en zo blijkt maar weer: "time flies when you're having fun"

  Bedankt Mirjam!

 • #7

  Wanda Veltkamp (maandag, 23 juli 2018 10:55)

  Ik vond het een heel fijne workshop met prima begeleiding door Mirjam.
  De nieuwe techniek heeft me geinspireerd en ik zal dat zeker in mijn schilderijen gaan toepassen en verder uitwerken.
  Ik ben benieuwd naar de andere workshops, dus kom ik misschien nogmaals.
  Mirjam, bedankt voor de leuke dag.

 • #6

  Patricia (donderdag, 05 april 2018 10:41)

  Hele leuke workshop Monet schilderen. Het was niet eenvoudig. Met goede begeleiding is het gelukt om mijn eigen draai eraan te geven. Heerlijk om op deze manier een dag creatief bezig te zijn.

 • #5

  gert bremer (woensdag, 03 januari 2018 15:21)

  Met het team van zen.nl Leusden Amersfoort een schilderworkshop gedaan
  Mijn laatste penseelstreek was 61 jaar geleden op de kleuterschool
  Geen flauw idee wat het zou worden want 'ik werd ook maar gestuurd '
  Ik vond het geweldig om te ervaren en om zo dicht bij andere dingen in mijzelf te komen en te voelen dat er ook zó'n creatieve snaar in mij kon trillen
  Het smaakt naar meer als je soms eens 'iets geks doet'.
  bedankt marjan!

 • #4

  Saskia (woensdag, 08 november 2017 11:31)

  Een hele complete, educatieve avond! Je krijgt tekst en uitleg over het schilderij en zijn werk, wordt op een heel prettige manier begeleid en evt. bijgestuurd en leert over je eigen proces. Dat daar dan ook nog een leuk eindresultaat staat, is enkel de kers op deze avond. Aanrader!

 • #3

  Astrid (dinsdag, 01 augustus 2017 11:48)

  Tijdens de workshop waarbij we de Sterrennacht van van Gogh schilderden voelde ik me meer verbonden met het schilderij. Door zo iets 'groots' ook weer klein te maken en er je eigen versie van op het doek te zetten gebeurde dat automatisch. Heel bijzonder!

 • #2

  Yvonne Alblas (maandag, 24 juli 2017 22:03)

  Wat een fijne avond !
  Je gaat aan de slag na een korte inleiding over de schilder en het schilderij.
  Dat maakt het juist zo leuk, ik werd er nieuwsgierig van en kon mezelf daardoor ook de ruimte geven om gewoon maar te doen. Het resultaat deed er niet zo toe. Ik kreeg op een prettige manier advies.
  En nu heb ik thuis een leuk schilderwerkje staan.
  Erg leuk Mirjam !

 • #1

  Sophie (vrijdag, 23 juni 2017 11:46)

  Ik vond het een hele leuke ervaring om op een hele andere manier te schilderen. Jouw begeleiding vond ik ontzettend fijn en het was heel gezellig.
  Voor herhaling vatbaar. Dank je wel Mirjam.

Kijk de kunst af en schilder!

Je hoeft geen ervaring te hebben met schilderen