Covid-19 Beschermingsmaatregelen

Update (10 januari 2022):  We werken in kleine groepen en kunnen 1,5 meter afstand houden. De docent draagt waar nodig een mondkapje. Meldt je gerust aan. Indien er meer aanmeldingen komen dan geschikt voor kleine groep, wordt er een extra datum gepland.

Meesterwerken op Maat is een kunst-educatieve onderneming die zich richt op het geven van educatieve en ervaringsgerichte activiteiten op het gebied van de beeldende kunst aan particulieren, groepen en bedrijven. 

 

Aan de hand van de opgestelde richtlijnen van het RIVM kunnen daarom de workshops en cursussen doorgaan met de volgende uitgangspunten:

 

1. Bij binnenkomst krijg je de gelegenheid je handen te wassen en/of te ontsmetten met alcohol (daarna word je ontvangen met koffie en thee).

 

2. De les wordt gegeven met een mondkapje zodra de docent rond loopt.

 

3. De mondkapjes bij de cursisten is niet verplicht want we houden afstand. Een mondkapje kan natuurlijk wel gebruikt worden bij verplaatsen in de ruimte bij bijvoorbeeld het pakken van spullen.

 

4. We werken in kleine groepen en verspreid over het lokaal of over twee ruimtes. 

 

5. De groepen blijven klein. In januari 2022 maximaal 5 personen.

 

6. Mocht je moeten annuleren vanwege klachten of een positieve corona-test, dan kan je voor hetzelfde bedrag een andere dag/workshop komen volgen. Je kunt het zien als een cadeaubon.