Zomerworkshops 2024


Zondag 11 augustus 2024 door Tamar

Workshop ‘schilderen met structuur, textuur en natuur'

 

Deze workshop vindt plaats op het prachtige terrein van het Eemklooster in Amersfoort en biedt een unieke kans om te leren werken met natuurlijke vormen en materialen. Hieronder vind je een gedetailleerde beschrijving van wat je kunt verwachten:

 

Beschrijving:

In deze workshop leer je te werken met vormen uit de natuur.  Je schildert met structuur en textuur op doek.

 

- Verzamelen van natuurlijke materialen: We beginnen de dag met het verzamelen van natuurlijk materiaal dat we later gebruiken voor afdrukken op doek.

- Afdrukken maken: Gebruik acrylpasta om afdrukken te maken van het verzamelde materiaal, wat zorgt voor textuur en structuur in je schilderij. De compositie die je nu creëert is de basis voor jouw schilderij. Deze afdrukken laten we drogen.

- Introductie voor thema; Krijg een introductie in het concept ‘dromen uit de natuur’ door beeldend kunstenaar Tamar Rozenblat, die dit concept in haar schilderijen toepast.

- Schilderen: Schilder op het doek die je hebt voorzien van textuur en structuur die je in de ochtend hebt voorbereid. Je mag gebruik maken van het concept dat Tamar je heeft geïntroduceerd. Dat kan gebruikt worden als fantasie-aanjager. Verder kun je inspiratie gebruiken van de afdrukken en sporen die de natuur achterlaat op je doek.

 

Dompel jezelf onder in de natuur en ontdek nieuwe creatieve technieken tijdens deze unieke zomerworkshop op het Eemklooster in Amersfoort!

Praktische Informatie:

waar:

Atelier van Meesterwerken op Maat op het Eemklooster in Amersfoort.

 

wanneer:

Zondag 11 augustus

10.30 tot 15.00.

 

Kosten:

110 euro

 

Inclusief lunch en alle benodigde materialen.